Microsoft 365

Microsoft 365 (tidligere Office 365) har alle produktene dere trenger for å jobbe smartere sammen. Innad i avdelinger, på kryss av avdlinger og med eksterne.

Med Microsoft  365 bor dere i skyen, alltid tilgjengelig.

Microsoft 365 E3

Først når du velger E3 får du med viktige alternativer innen sikkerhet, i tillegg til et solid grunnlag applikasjoner. E3 lisensen dekker de fleste bedrifters behov!

Microsoft 365 E5

Stiller dere større krav til sikkerhet bør dere vudere E5 for en mer komplett kontroll på trusler. Som en del av lisensen finner dere også Power BI Pro som en del av applikasjonene.

RÅdgivning

Våre rådgivere er gode på Microsoft 365 teknologien. I tillegg har vi mange års erfaring med brukeradopjon. Uansett hvilket utgangspunkt din bedrift har, setter vi sammen en leveranse basert på deres behov. 

 

Noe av det viktigste vi gjør er å flytte eierskap av Microsoft 365 plattformen fra IT til forretningen. Dette gjør vi gjennom å skape forståelse for teknologiens muligheter, gi støtte under oppsettet og gi opplæring til alle ledd i bedriften. 

 

Vi endrer hvordan dere jobber! ​

ferdige digitale pakker

For bedrifter som ønsker å gjennomføre mest mulig selv , har vi opprettet Advivo Arena, vår plattform for digitale leveranser. Felles for alle leveranser er at vi alltid gjennomfører møter med våre kunder. Også pakkene som ligger på Advivo Arena. 

Mange bedrifter har de siste månedene hatt behov for å komme raskt i gang med Microsoft Teams. På Advivo Arena finner du pakkene Samhandling 123, med ferdig materiell som informasjon, kartleggingsundersøkelser og opplæringsmateriell. 

Kontakt

Vi ser frem til videre dialog!

Ved å klikke "Send inn" godtar jeg at Advivo tar kontakt med meg for et uforpliktende møte. 

Image by Luca Bravo