Søk

Gi kundene mer frihet med Microsoft Bookings!

Bedrifter med avtalebasert møtevirksomhet (advokatfirmaer, konsulentvirksomheter, velværevirksomheter, bank, osv.) sløser gjerne ufattelig mye tid på å veksle e-poster for å finne ledige reservasjonstider, i tillegg til gjentatte telefonsamtaler vedrørende avtaler og utsendelser av manuelle påminnelser. Planleggingsbok, mail og telefon fyller ikke lengre kravene til kundene. La oss ta en titt på hvordan Microsoft Bookings kan gi kundene og de ansatte mer frihet.


Microsoft Bookings er en Microsoft 365-app som gir deg et alternativ til tidskrevende og gjentakende planleggingsoppgaver, samtidig som den hjelper deg med å optimalisere bruk av organisasjonens ressurser. Bookings består av tre hovedkomponenter:


1) En webbapp med et sett nettbaserte, forretningsmessige sider der administratorer og kalendereiere i organisasjonen kan sette opp en bestillingskalender. Her kan mange aspekter av planleggingssiden, bedriftsinformasjonen, personal informasjon, tjenestetyper og planleggingspolitikk tilpasses. Dette gir appen allsidigheten til å imøtekomme de ulike behovene på tvers av avdelinger, enkeltpersoner, og for å foreta både interne og eksterne avtaler.


2) En bestillingsside som kundene kan bruke til å bestille avtaler, selv om du ikke er tilgjengelig på telefon eller e-post. De kan gå til bestillingssiden når som helst, avtale tidspunkt og tjenesten de trenger, få en bekreftelse via e-post og kalenderinvitasjon, og endre eller avbryte avtalen ved behov. Vil du unngå kanseleringer i siste øyeblikk? Ingen problem. Du kontrollerer selv hvor mye forhåndsvarsel som kreves, om det er en time eller en uke. Bestillingssiden er nettbasert og godt egnet til både større skjermer og mobile enheter. Nettsiden kan deles blant annet via en direkte lenke, en facebook-side eller gjennom innebygd lenke på egen nettside.


3) En mobilapp for bedrifter der administratorer og kalendereiere kan se alle avtaler, få tilgang til kundelister og kontaktinformasjon og foreta manuelle bestillinger mens de er på farten.


Er Bookings en ideell løsning for deg?


Microsoft Bookings er en løsning for bedriftskunder i en rekke bransjer. Brukstilfeller inkluderer blant annet:

Hvordan komme i gang?


Logg inn på portal.office.com. I app panelet på venstre side finner du «Bookings» appen.Du begynner med å registrere litt informasjon om bedriften din og hvilke tjenester kundene kan bestille. Etter at du har gjort det, kan du klikke på Booking page og deretter knappen Lagre og publiser for å publisere bestillingsnettsiden. Kundene vil nå få muligheten til å begynne å bestille avtaler hos bedriften din. Så enkelt er det.Ble du nysgjerrig? Følg linken (https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-365/business/scheduling-and-booking-app ) og prøv eksempelsidene på bestillingssider for å se det kundene vil se når du begynner å bruke Microsoft Bookings.Advivo AS

922 585 091

Tollbugata 8B,

0152 Oslo

Tel: 47755441

Post@advivo.no

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Instagram