Søk
  • Thomas Vikstøl

Når det å få barn og ta i bruk ny teknologi er skremmende likt

Det å bli far, er vel det største en mann kan oppleve. Spesielt når dette er en liten gutt, og drømmen om fotballspiller plutselig våkner til live igjen (eller en ny rådgiver på brukeradopsjon, kan leve med det også) ;)

Før jeg ble far hadde jeg en illusjon om at det var to ting jeg trengte mye av. Den ene er bleier og den andre er våtservietter. Og ja, vi trenger sikkert en hel pall med våtservietter. Lite visste jeg at mammaen til mitt barn skulle introdusere meg for sikkert 50 andre ting vi trengte, som jeg aldri visste om. Mye av dette bruker jeg, rett og slett fordi jeg får beskjed om det, og jeg har ingen anelse hvorfor. Jeg stiller heller ikke spørsmål ved det, rett og slett fordi her forventer jeg at mammaen har mer peiling enn pappaen. Og skulle du friste deg ut til å lese om hva man trenger på et mammaforum, ja da er fort lommeboka tom og hodet fylt av råd selv sjaman Durek ikke kunne funnet på.

Det å ta i bruk Microsoft 365 kan i mange tilfeller føles på samme måte. Ingen har kanskje gitt deg noen informasjon om hvorfor du gjør det på denne måten? Hvorfor bruker du de applikasjonene du bruker? Hvorfor bruker du ikke noe annet, spesielt når alle på «barselgruppa» og internett forteller deg at dette er bra? Det å ta i bruk Microsoft 365 er ikke enkelt, og skal du gjøre det ordentlig, så spør noen som faktisk tenker på sluttbrukeren og hvilken verdi de får ut av funksjonaliteten.

PS: Etter 4 måneder som far viser det seg at våtservietter er ubrukelig, og bare fører til sår rumpe. Dette tipset er ikke hentet av mammaforum.

Advivo AS

922 585 091

Tollbugata 8B,

0152 Oslo

Tel: 47755441

Post@advivo.no

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Instagram