Søk

Microsoft Teams sommerkampanje

Den nye normalen i 2020 handler i stor grad om å arbeide fleksibelt og hjemmefra. Hva vil det si for norske bedrifter? Relativt tomme kontorer, og medarbeidere som jobber mer fra hjemmekontoret? Har de mottatt oppsettet og opplæringen de trenger, for å ha produktive dager?Våre medarbeidere er i større grad enn før avhengig av at våre arbeidsverktøy gir oss støtten vi trenger for å være mest mulig effektiv, også hjemmefra. Dette er ikke bare et ønske fra medarbeideren, men også fra bedriften.

Når Covid-19 virkelig slo inn over landet i midten av Mars var det mange som hasteinnførte Microsoft Teams. Dette førte til høy bruk av chat og videomøter, mens den delen av Microsoft Teams som bidrar til effektiv samhandling har latt vente på seg. Er du en av disse eller er det slik at dere fortsatt ikke bruker Microsoft Teams?

Advivo har et digitalt løp for deg, slik at din bedrift kan ta i bruk Microsoft Teams raskt og enkelt. Vi har satt sammen 3 pakker som i hovedsak er opplæringsmateriell med fokus på:

  • Å danne en god grunnmur for utnyttelsen av Microsoft Teams.

  • Å gi medarbeiderne innsikten og kompetansen de trenger for å utnytte Microsoft Teams på en smart måte

Gå inn her for mer informasjon om pakkenes innhold. For alle som bestiller før 1. august 2020 får dere nå 30 % i avslag av prisen (gjelder for alle tre månedene) ved å bruke koden teams2020 når du bestiller.

Med ønske om en effektiv innspurt, til en herlig sommer!

Advivo AS

922 585 091

Tollbugata 8B,

0152 Oslo

Tel: 47755441

Post@advivo.no

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Instagram