Søk

Usikker? Test Teams her!

Teams er besøket vi ikke visste skulle komme. Ikke ringte den på heller, den stod plutselig der - midt i stua. Viste seg at Teams ikke hadde tenkt å dra noe steder heller. Teams er nå en tenåring, den er forbi barnesykdommene og klar for å tre inn i de voksnes rekker. Teams er ikke ferdig med å utvikle seg. Men den er på god vei, ved å introdusere oss for en rekke verdiskapende verktøy.

Hva skal Teams være hos dere?

En rekke funksjonalitet er super i Teams. Og dersom du vurdere om dere skal skru av Skype til fordel for arvtakeren, foreligger definitivt funksjonaliteten til å gjøre nettopp dette i Teams. Utfordringen med Teams er at den er litt som Black Friday med sine tilbud. Plutselig er den her, og får deg til å tenke at "Herlighet, det er sikker noe jeg burde slå til på nå før det er for sent".


Å innføre Teams er litt som


Har du behov for å "plukke litt?". Dette er en link til et demo-miljø. Helt ufarlig. Trykk deg rundt, finn ut av ting du lurer på - og ting du ikke visste at du lurte på. Om dette vil gi deg alle svarene? Absolutt ikke. Ta det som en et steg på veien, til deg - eller noen du ønsker å diskutere mulighetene i Teams med


https://teamsdemo.office.com/

Advivo AS

922 585 091

Tollbugata 8B,

0152 Oslo

Tel: 47755441

Post@advivo.no

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Instagram