Takk for tilliten!

"Hos Block Watne står brukeren i sentrum, og skreddersydde brukergrensesnitt har bidratt til bedre kontroll på vår produksjon, økt kundetilfredshet og en enklere hverdag for våre ansatte. Når vi da skulle løfte hele organisasjonen over på Office 365 hvor skreddersøm ikke er et like tilgjengelig alternativ, var det essensielt å få inn riktig ekspertise på brukeradopsjon, for å sikre at overgangen gikk smidigst mulig.

 

Her har Advivo vært en uvurderlig ressurs for både rådgivning og sparring underveis, samt utforming av intuitivt opplæringsmateriell som har vært til god hjelp for våre brukere"

Eugen Dahl

IT-sjef Block Watne AS

"Når Metier OEC igangsatte arbeidet med å analysere hvordan Microsoft Teams som «kommunikasjonsnavet» i Office 365, best mulig støtter forretningsbehovet for effektive interne samhandlings- og kommunikasjonsprosesser, ønsket vi tradisjonen tro å lytte til erfaring og beste praksis fra lignende virksomheter.

 

Liselotte Bjerkvik, Advivo AS, har vært en viktig sparringspartner for å sikre konvertering av brukerbehov over i et riktig verdiforslag og løsning for implementering av Microsoft Teams i organisasjonen."

Frank Johansen

CTO & Product Director – Metier OEC AS