Kaffe & kompetanse

Hva skal til for at du setter av tid til å lære deg noe nytt? Bruk 20 minutter av dagen din, til Advivo sine morgenmøter. Kaffe & kompetanse kommet i et tips & triks format: Kort og konkret, akkurat nok til at du lærer noe nytt du kan ta i bruk i arbeidshverdagen med en gang

Kompetanseheving med Advivo

 • Oppgavestyring
  15. apr., 08:30
  Online
  Har dere Microsoft 365? Visste du at du har et godt verktøy for oppgavestyring både for et team og for deg selv? Bli med på 20 minutter kaffe & kompetanse, hvor vi denne gangen setter fokus på oppgavestyring.
 • Teams er bare en brikke i en større plattform
  29. jun. 2020, 13:00 – 13:45
  Online
  Hvor lagret dere bedriftens filer og dokumenter for noen måneder siden? Hvor ligger de lagret nå? Målet kan ikke være å gjenskape kontrollen dere hadde før dere måtte over i sky grunnet en pandemi. Målet må være at dere jobber bedre, smartere og mer strukturert enn tidligere. La oss vise deg!
 • Sånn skal det gjøres!
  22. jun. 2020, 13:00 – 14:00
  Online
  Brukeradopsjon er tiltakene som gjør at teknologien oppleves som verdifull. Det inneholder elementer av endringsledelse, informasjon, kommunikasjon, opplæring, engasjering av interne agenter, og mer. Få en innføring i Advivo sine 6 steg til hvordan dere oppnår verdi!
 • Det nye (hjemme) kontoret
  15. jun. 2020, 13:00 – 13:45
  Online
  Hvor er hovedkontoret det neste halvåret? Vi ble veldig gode på å ha videomøter, nesten over natta. Men vi vet nå at Teams fikk hovedrollen basert på et unisont kommunikasjons-behov? La oss vise deg noen Tips & triks, for å få det beste ut av Microsoft 365.