webinarer

Hva skal til for at du setter av tiden til å lære deg noe nytt? Ofte er det at noen viser deg noe spennende, eller at du blir tipset om at "dette kan være noe for deg". Vi i Advivo vet at du har mange ting du skal rekke i løpet av en arbeidsuke. Advivo sine webinarer gir dere konkrete ekempler, tips og triks, på under en time. 

Våre webinarer gir innblikk i nyheter på Microsoft 365, metodeverk for god brukeradopsjon, endringsledelse og tips & triks for en mer effektiv arbeidshverdag. 

Kommende arrangementer

Teams er bare en brikke i en større plattform
Jun 29, 1:00 PM – 1:45 PM
Online
Hvor lagret dere bedriftens filer og dokumenter for noen måneder siden? Hvor ligger de lagret nå? Målet kan ikke være å gjenskape kontrollen dere hadde før dere måtte over i sky grunnet en pandemi. Målet må være at dere jobber bedre, smartere og mer strukturert enn tidligere. La oss vise deg!
Sånn skal det gjøres!
Jun 22, 1:00 PM – 2:00 PM
Online
Brukeradopsjon er tiltakene som gjør at teknologien oppleves som verdifull. Det inneholder elementer av endringsledelse, informasjon, kommunikasjon, opplæring, engasjering av interne agenter, og mer. Få en innføring i Advivo sine 6 steg til hvordan dere oppnår verdi!
Det nye (hjemme) kontoret
Jun 15, 1:00 PM – 1:45 PM
Online
Hvor er hovedkontoret det neste halvåret? Vi ble veldig gode på å ha videomøter, nesten over natta. Men vi vet nå at Teams fikk hovedrollen basert på et unisont kommunikasjons-behov? La oss vise deg noen Tips & triks, for å få det beste ut av Microsoft 365.

Advivo AS

922 585 091

Tollbugata 8B,

0152 Oslo

Tel: 47755441

Post@advivo.no

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook
  • Instagram